Przepisy

Przepis na krupnik z kaszy jęczmiennejAutor Agata RakKrupnik jest przepyszny i smakuje nie tylko w chłodne dni. Można go jednak polecić zwłaszcza na niepogodę, bo jest treściwy i doskonale rozgrzewa.
Przepis na fasolkę po bretońskuAutor Agata RakFasolka po bretońsku nadaje się do zjedzenia nie tylko na obiad, ale i na kolację. Jeśli chcesz zjeść na obiad, to prawdopodobnie będzie to jedyne danie, bo potrawa jest bardzo sycąca.
Przepis na zupę marchewkowąAutor Karolina PiątekZupa marchewkowa to danie, które znają nawet nasze babcie. Ten przepis, to zupełnie co innego – zupa zaskoczy was niezwykłym aromatem, oraz łatwością przygotowania.
Przepis na golonki w kapuścieAutor Karolina PiątekTen przepis na golonkę w kapuście różni się od znanych wszystkim przepisów i sprawdza się na wiele okazji. Dzięki użyciu kapusty i miodu, oraz duszeniu golonek, mięso staje się bardzo delikatne i aromatyczne.
Przepis na pieczoną karkówkęAutor Karolina PiątekPieczone mięsa to klasyka na polskich stołach. Przepis na pieczoną karkówkę z pewnością dobrze przyjmie się wśród twoich najbliższych. Takie mięso można podać na naprawdę wiele sposobów i wyśmienicie smakuje w wielu połączeniach.
Przepis na makaron z kurczakiem i brokułami w sosie serowymAutor Karolina PiątekPrzepis na makaron z kurczakiem i brokułami, to pozycja dość zdrowa. Użycie kurczaka, brokułów oraz pestek do posypania całego dania sprawia, że jest to posiłek, który dostarczy nam dużo wartościowych składników odżywczych.
Przepis na pierogi ruskieAutor Karolina PiątekZe wszystkich polskich pierogów, to o dziwo, pierogi ruskie są najbardziej popularne. Sekret dobrych pierogów tkwi w dobrze zrobionym farszu i miękkim cieście.
Przepis na domowy makaronAutor Karolina PiątekPrzepis na makaron to nic skomplikowanego, ale dopiero kiedy ciasto dobrze wyrobimy i nadamy sprężystości, będziemy mieć prawdziwie pyszny makaron.
1 2 3