Przepisy
Przepis na barszcz ukraiński z pieczarkami i fasoląAutor Agata Rak Barszcz nie jest drogi, a składniki potrzebne do jego przygotowania kupisz w każdym sklepie. Potrawa nadaje się dla osób na diecie odchudzającej.Przepis na kartoflankę z grzybamiAutor Agata RakKartoflanka z grzybami to świetna, bardzo smaczna zupa. Pachnie latem i smakuje wakacjami albo złotą polską jesienią-lasem i liśćmi.Przepis na zupę pomidorową z ryżemAutor Agata RakPomidorowa to ulubiona zupa Polaków. Jest uwielbiana przez wszystkie pokolenia. Przepis na tradycyjną sałatkę jarzynową z majonezemAutor Agata RakNa sałatkę składa się zaledwie kilka produktów. Wszystkie składniki są uniwersalne i łatwo dostępne. Można je kupić każdym sklepie.Przepis na krupnik z kaszy jęczmiennejAutor Agata RakKrupnik jest przepyszny i smakuje nie tylko w chłodne dni. Można go jednak polecić zwłaszcza na niepogodę, bo jest treściwy i doskonale rozgrzewa.Przepis na fasolkę po bretońskuAutor Agata RakFasolka po bretońsku nadaje się do zjedzenia nie tylko na obiad, ale i na kolację. Jeśli chcesz zjeść na obiad, to prawdopodobnie będzie to jedyne danie, bo potrawa jest bardzo sycąca.Przepis na zupę marchewkowąAutor Karolina PiątekZupa marchewkowa to danie, które znają nawet nasze babcie. Ten przepis, to zupełnie co innego – zupa zaskoczy was niezwykłym aromatem, oraz łatwością przygotowania.Przepis na pierogi ruskieAutor Karolina PiątekZe wszystkich polskich pierogów, to o dziwo, pierogi ruskie są najbardziej popularne. Sekret dobrych pierogów tkwi w dobrze zrobionym farszu i miękkim cieście.Przepis na domowy makaronAutor Karolina PiątekPrzepis na makaron to nic skomplikowanego, ale dopiero kiedy ciasto dobrze wyrobimy i nadamy sprężystości, będziemy mieć prawdziwie pyszny makaron.