Profil użytkownika

Agata Rak
Moje Przepisy
Przepis na paszteciki z mięsemAutor Agata RakPotrawa jest tradycyjna i bardzo smaczna. Po upieczeniu paszteciki są delikatne i miękkie. Szczególnie pyszne są z barszczem czerwonym.
Przepis na pierogi z mięsemAutor Agata RakDomowe pierogi z mięsem to dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu lub z bulionu. Smaczne są prosto z wody, a także odsmażane na tłuszczu. To potrawa tradycyjna i znana od dawna.
Przepis na zupę pieczarkowąAutor Agata RakZupa pieczarkowa jest prosta w przygotowaniu, a każda pani domu przygotowuje ją po swojemu. Składniki potrzebne do jej ugotowania są wszędzie i nie trzeba się wykosztować by ją przygotować.
Przepis na zupę szczawiowąAutor Agata RakZupa szczawiowa to tradycyjna potrawa z polskiej kuchni. Jest to obowiązkowa pozycja do przygotowania w sezonie wiosenno-letnim.
Przepis na zupę kalafiorowąAutor Agata RakZupa jest przepyszna i zdrowa. Gotuje się ją szybko, a w jednym daniu masz solidną porcję warzyw i witamin.
Przepis na kartoflankę z grzybamiAutor Agata RakKartoflanka z grzybami to świetna, bardzo smaczna zupa. Pachnie latem i smakuje wakacjami albo złotą polską jesienią-lasem i liśćmi.
Przepis na krupnik z kaszy jęczmiennejAutor Agata RakKrupnik jest przepyszny i smakuje nie tylko w chłodne dni. Można go jednak polecić zwłaszcza na niepogodę, bo jest treściwy i doskonale rozgrzewa.
Przepis na fasolkę po bretońskuAutor Agata RakFasolka po bretońsku nadaje się do zjedzenia nie tylko na obiad, ale i na kolację. Jeśli chcesz zjeść na obiad, to prawdopodobnie będzie to jedyne danie, bo potrawa jest bardzo sycąca.
Przepis na zupę chrzanowąAutor Agata RakZupa chrzanowa jest popularna w wielu domach. Często króluje na wielkanocnych stołach, rywalizując z żurkiem i barszczem białym.